2018-02-08 15:19Pressmeddelande

Hotel Riverton i Göteborg på topplista över världens bästa affärshotell

null

Nyligen presenterade Egencia, som driver affärsresesegmentet inom Expediakoncernen, årets topplista över de 100 bästa affärshotellen i världen. Hotel Riverton är en av fyra hotell på listan som är belägna i Göteborg.

Mer än 300 000 hotell utvärderades och finalisterna valdes utifrån popularitet, pris, bekvämligheter, kundservice och gästernas övergripande upplevelse under hela 2017. Samtliga hotell på den slutgiltiga listan har fått högsta betyg på sin kundservice, dvs inte ett enda klagomål, från sina totalt 62 000 gäster.

”Vi är stolta över att ha fått ta emot det här priset, det betyder otroligt mycket för oss då det är helt baserat på våra affärsgästers upplevelser. En viktig del i vårt dagliga arbete på hotellet är att aktivt lyssna till vad våra gäster vill ha och det är kul att de förändringar vi gör uppskattas av våra gäster”, berättar Lotta Hedlund, General Manager på Hotel Riverton.

Totalt placerade sig sju hotell i Sverige på topp 100-listan med fyra hotell i Göteborg och tre i Stockholm. Det är första gången som Sverige placerar sig på listan och blir därmed en av de sex främsta marknaderna när det kommer till affärshotell.

För mer information:

Lotta Hedlund, General Manager, Hotel Riverton

lotta.hedlund@riverton.se

Hotel Riverton är en hotell – och konferensanläggning i centrala Göteborg med ett unikt läge vid vattnet i den växande stadsdelen Skeppsbron. Med en konferenskapacitet på 600 personer, 18 flexibla konferensrum och 185 rum, lägger vi stor vikt vid att ge en personlig service för att arrangera ett effektivt möte eller evenemang.

Närheten till havet gör sig även påmind på våning 12 i View Skybar & Restaurant, som med fönster från tak till golv bjuder på en säsongsanpassad meny till en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. 

Sedan 1992 ägs och drivs Hotel Riverton av Lotta och Magnus Hedlund.

Läs mer på www.riverton.se 


Om Hotel Riverton

Hotel Riverton är en hotell – och konferensanläggning i centrala Göteborg med ett unikt läge vid vattnet i den växande stadsdelen Skeppsbron. Med en konferenskapacitet på 600 personer, 18 flexibla konferensrum och 185 rum, lägger vi stor vikt vid att ge en personlig service för att arrangera ett effektivt möte eller evenemang. Närheten till havet gör sig även påmind på vån 12 i View Skybar & Restaurant, som med fönster från tak till golv bjuder på en säsongsanpassad á la carte meny till en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här står säsongens lokala råvaror i fokus som kombineras med internationella influenser i form av rätter och drinkar. Hotel Riverton ägs och drivs sedan 1991 av Lotta och Magnus Hedlund som båda är aktiva inom verksamheten som General Manager och VD.