2018-08-31 10:00Pressmeddelande

Hotel Riverton erbjuder nu digitala tidningar och magasin till alla hotellgäster

Hotel Riverton i Göteborg erbjuder tjänsten PressReader till alla gästerGäster på Hotel Riverton får nu tillgång till digitala tidningar och magasin genom tjänsten PressReader

Som ett steg i Hotel Rivertons långsiktiga arbete med att minska påverkan på miljön, erbjuds nu alla hotellgäster obegränsad tillgång till digitala tidningar och magasin från hela världen på 60 olika språk, via tjänsten PressReader. Tjänsten som är kostnadsfri för hotellets gäster kan enkelt nås via gästers egna mobil, surfplatta eller bärbara dator. 

-Vi ser idag en ständig förändring i hur gäster uppskattar miljövänliga och digitala tjänster; därför är vi glada att vara en av de få privatägda hotellen i Sverige som nu erbjuder den här typ av tjänst helt gratis till alla våra gäster. Dessutom hjälper det oss att leverera en personligare gästupplevelse med fler val av dagstidningar och magasin på olika språk, samtidigt som det stödjer våra långsiktiga miljömål, säger Samantha Bellamy, Hotellchef på Hotel Riverton.

Tjänsten är tillgänglig via Hotel Rivertons Wi-Fi nätverk genom att gå in på PressReaders hemsida alternativt ladda ner appen PressReader i sin mobil eller läsplatta helt kostnadsfritt. Gäster kan ladda ner och lagra så många tidningar och magasin de önskar för att ta med hem eller läsa på den fortsatta resan. För att kunna möta alla gästers förväntningar, kommer en minskad upplaga av dagstidningar fortfarande att finnas tillgängligt på hotellet.


Om Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett hotell – och konferensanläggning i centrala Göteborg med ett unikt läge vid vattnet i den växande stadsdelen Skeppsbron. Med en konferenskapacitet på 600 personer, 18 flexibla konferensrum och 185 rum, lägger vi stor vikt vid att ge en personlig service för att arrangera ett effektivt möte eller evenemang. Närheten till havet gör sig även påmind på vån 12 i View Skybar & Restaurant, som med fönster från tak till golv bjuder på en säsongsanpassad á la carte meny till en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här står säsongens lokala råvaror i fokus som kombineras med internationella influenser i form av rätter och drinkar. Hotel Riverton ägs och drivs sedan 1991 av Lotta och Magnus Hedlund som båda är aktiva inom verksamheten som General Manager och VD.