2017-03-20 10:51Pressmeddelande

Hotel Riverton lanserar ny smartphone app

null

Hotel Riverton har utvecklat en smartphone App med, tips och vägbeskrivningar nära till hands som är gratis för alla deras gäster att ladda ner. Genom appen kan gäster enkelt ta del av vägbeskrivningar och tips så att de kan få ut mer av sitt besök i Göteborg.

- Att appen har en kartfunktion via GPS med vägbeskrivningar och tips på platser att besöka kommer hjälpa våra internationella gäster så de slipper dyra mobilkostnader under sitt besök. Det blir också enklare för våra gäster att själva bege sig ut och utforska Göteborg utan att behöva ta med sig stora förtryckta kartor säger Liseloth Wiklund, Front Office & Reservations Manager på Hotel Riverton.

I appen finns även information om shopping, nöjen, barer och restauranger som kommer att uppdateras löpande. Genom appen kan man även snabbt få hjälp av hotellets personal 24 timmar om dygnet, med tjänster som att beställa en taxi, väckning eller om man saknar något på rummet.

-Vi är väldigt måna om att ge en personlig service till våra gäster och att ha en app med kartor och tips på sevärdheter som gäster enkelt kan använda, känns som ett naturligt steg i att utöka den service vi ger till våra gäster, säger Samantha Bellamy, Hotellchef på Hotel Riverton.

Appen kan laddas ner gratis via App Store eller Google Play

Hotel Riverton är en hotell – och konferensanläggning i centrala Göteborg med ett unikt läge vid vattnet i den växande stadsdelen Skeppsbron. Med en konferenskapacitet på 600 personer, 18 flexibla konferensrum och 185 rum, lägger vi stor vikt vid att ge en personlig service för att arrangera ett effektivt möte eller evenemang.

Närheten till havet gör sig även påmind på våning 12 i View Skybar & Restaurant, som med fönster från tak till golv bjuder på en säsongsanpassad meny till en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. 

Läs mer på www.riverton.se 


Om Hotel Riverton

Hotel Riverton är en hotell – och konferensanläggning i centrala Göteborg med ett unikt läge vid vattnet i den växande stadsdelen Skeppsbron. Med en konferenskapacitet på 600 personer, 18 flexibla konferensrum och 185 rum, lägger vi stor vikt vid att ge en personlig service för att arrangera ett effektivt möte eller evenemang. Närheten till havet gör sig även påmind på vån 12 i View Skybar & Restaurant, som med fönster från tak till golv bjuder på en säsongsanpassad á la carte meny till en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här står säsongens lokala råvaror i fokus som kombineras med internationella influenser i form av rätter och drinkar. Hotel Riverton ägs och drivs sedan 1991 av Lotta och Magnus Hedlund som båda är aktiva inom verksamheten som General Manager och VD.