2018-06-28 12:00Pressmeddelande

Hotel Riverton tilldelas 2018 års TripAdvisor Certificate of Excellence

Hotel Riverton i GöteborgBokningsavdelningen på Hotel Riverton i Göteborg

Hotel Riverton och View Skybar & Restaurant har båda mottagit utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018. Utmärkelsen delas ut för åttonde året i rad och hyllar företag som har fått fina omdömen från resenärer på TripAdvisor under det senaste året. Bland de som har tilldelats Certificate of Excellence ingår boenden, restauranger och sevärdheter över hela världen som kontinuerligt har levererat utmärkt kundservice.

"Vi är enormt tacksamma och stolta över den här prestationen. Stort tack till alla våra gäster som har tagit sig tid att dela med sig av sina upplevelser hos oss. Det är en fantastisk uppskattning och förtroende för vårt engagemang att fortsätta utveckla och förbättra våra gästers upplevelser", säger Samantha Bellamy, Hotellchef, Hotel Riverton.

”TripAdvisor glädjer sig åt att kunna tillkännage mottagarna av 2018 års Certificate of Excellence, vilket hyllar företag som utmärker sig genom att ständigt få beröm och höga betyg från resenärer”, säger Heather Leisman, Vice President of Industry Marketing, TripAdvisor. ”Det här erkännandet ger oss möjlighet att offentligt hylla företag som aktivt interagerar med kunder och utnyttjar feedback för att hjälpa resenärer att hitta och boka den perfekta resan.”

Utmärkelsen Certificate of Excellence tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på tolv månader. För att kvalificera sig för utmärkelsen måste företagen bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor i minst 12 månader.

Hotel Riverton är en hotell – och konferensanläggning i centrala Göteborg med ett unikt läge vid vattnet i den växande stadsdelen Skeppsbron. Med en konferenskapacitet på 600 personer, 18 flexibla konferensrum och 185 rum, lägger vi stor vikt vid att ge en personlig service för att arrangera ett effektivt möte eller evenemang.

Närheten till havet gör sig även påmind på våning 12 i View Skybar & Restaurant, som med fönster från tak till golv bjuder på en säsongsanpassad meny till en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. 

Läs mer på www.riverton.se 


Om Hotel Riverton

Hotel Riverton är en hotell – och konferensanläggning i centrala Göteborg med ett unikt läge vid vattnet i den växande stadsdelen Skeppsbron. Med en konferenskapacitet på 600 personer, 18 flexibla konferensrum och 185 rum, lägger vi stor vikt vid att ge en personlig service för att arrangera ett effektivt möte eller evenemang. Närheten till havet gör sig även påmind på vån 12 i View Skybar & Restaurant, som med fönster från tak till golv bjuder på en säsongsanpassad á la carte meny till en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här står säsongens lokala råvaror i fokus som kombineras med internationella influenser i form av rätter och drinkar. Hotel Riverton ägs och drivs sedan 1991 av Lotta och Magnus Hedlund som båda är aktiva inom verksamheten som General Manager och VD.